Verzenden 

Voorradige items worden binnen 5 dagen verzonden via PostNL. Je ontvangt een track&trace code per mail zodra je bestelling is verzonden, hiermee kunt u uw bestelling volgen.

Verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van het pakket en het land van bestemming, de werkelijke verzendkosten worden duidelijk weergegeven bij het afrekenen voordat u een bestelling voltooit.

Verzendkosten zijn niet onderhandelbaar.

 • Nederland
  Verzendkosten zijn gratis vanaf een bestelling boven € 100
  Voor een bestelling onder de € 100 zijn de verzendkosten € 6,95
 • België, Luxemburg en Duitsland
  Verzendkosten zijn gratis vanaf een bestelling boven € 150
  Voor een bestelling onder de € 150 zijn de verzendkosten € 9,95
 • Andere landen binnen de EU, UK, USA en Canada 
  Verzendkosten zijn € 15
 • Woont u in een ander land en wilt u een bestelling plaatsen?
  Neem dan contact op met ons en stuur uw vraag naar mail@lolea-label.nl

Douane- en invoerkosten

Houd er rekening mee dat voor internationale zendingen buiten de Europese Unie mogelijk extra invoerrechten en belastingen gelden zodra de zending uw land bereikt. Deze kosten kunnen wij niet controleren of voorspellen, het is de verantwoordelijkheid van de klant om eventuele extra kosten voor inklaring te betalen.

Naast de belasting worden er mogelijk ook kosten in rekening gebracht voor de douaneprocedures.

Houd er rekening mee dat de klant verantwoordelijk is voor alle extra kosten zoals belastingen, heffingen en douanekosten. We raden aan om informatie op te vragen bij uw lokale douanekantoor om eventuele extra kosten te berekenen.

In het geval dat u weigert de bestelling te ontvangen vanwege de onverwachte extra kosten, behouden wij ons het recht voor om u zowel verzend- als retourkosten in rekening te brengen, evenals de extra kosten die door de douane worden gegenereerd.