Retourneren 

Voldoet de bestelling niet aan uw verwachting? Dan is het mogelijk om deze te retourneren. Hiervoor dient u te voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Breng ons hiervan binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling op de hoogte via mail@lolea-label.nl
  • Heeft u de bestelling beschadigd of verkeerd ontvangen, mail ons dan een beschrijving en foto van het probleem. Ook ontvangen wij graag het ordernummer van de bestelling. 
  • De artikelen van de bestelling moeten ongedragen en ongewassen zijn, met alle labels eraan en in de originele verpakking.
  • Bestellingen samenvoegen is niet mogelijk.
  • Stuur de bestelling binnen 14 dagen nadat u ons per mail op de hoogte heeft gebracht (voldoende gefrankeerd) terug op de door ons voorgeschreven wijze en naar het onderstaande adres. 
  • Retouradres: LOLEA, Pater Pirestraat 28, 1111 KR Diemen
  • Als de bestelling is teruggestuurd en aan bovenstaande voorwaarden is voldaan, ontvangt u het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen binnen 30 dagen van ons terug. Bij het retourneren van de volledige bestelling worden zowel het aankoopbedrag als de (indien aan de orde) betaalde verzendkosten vergoed. 
  • De verzendkosten voor het retourneren worden niet vergoed.
  • Verstuur je bestelling retour bij voorkeur als pakket met Track & Trace in plaats van als poststuk en bewaar het bewijs van verzending, zodat je kunt zien of je pakket goed is afgeleverd. De klant/consument is na verzending zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Als een pakket zoek raakt, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld. De kosten voor uw verzending kunnen variëren, afhankelijk van de tarieven van de verzendpartij.

Artikelen die niet voldoen aan bovenstaande voorwaarden blijven uw eigendom. Wij sturen deze artikelen naar u terug en brengen de gemaakte kosten in rekening.

Wij kunnen geen artikelen ruilen en geven geen contant geld terug.

Annuleren, wijzigen, ruilen

Wanneer de betaling is afgerond, kunnen wij de bestelling helaas niet meer annuleren/wijzigen. Uiteraard kan deze wel worden geretourneerd binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling.

Het is niet mogelijk om artikelen te ruilen. Als je een ander artikel of een andere maat wilt ontvangen, moet je een nieuwe bestelling plaatsen.