Vince

Ontwerper | Cat on a temple

Hoi, mijn naam is Vince! Al sinds ik jong ben weet ik dat ik autisme heb. Vanaf de zomer van 2020 ben ik aan de slag met gamedesign waar ik mijn eigen sprites (dit zijn objecten in een game) maak. De game heb ik laten vallen, omdat ik me veel liever wilde focussen op pixelart.

Altijd al wilde ik iets met kunst doen en pixelart voelde als de beste keuze. Hier ben ik dus mee doorgegaan. Daarin daag ik mezelf dan ook weleens uit: in mijn ontwerp wilde ik graag een ontwerp maken met twee kleuren. Ik begon met wat vormen en uiteindelijk is het dus geworden wat het nu is.

Ik maak nog veel meer ontwerpen en deze verzamel ik op Instagram Pixart_King en Pixart_king.2

Wordt jij de volgende ontwerper?

ONTWERPER | ….

Heb je autisme en maak je bijzondere tekeningen of computer graphics? Mail deze dan naar mail@lolea-label.nl en misschien komt jouw ontwerp op de kleding van Lolea te staan. Natuurlijk krijg je hier een marktconforme vergoeding voor.

De tekeningen of computer graphics hoeven geen uitontwikkelde ideeën te zijn, een schets die ergens anders voor bedoeld was kunnen we soms ook heel goed gebruiken. Dus wees niet bevreesd om iets op te sturen.

LOLEA is een kledinglabel bedrukt met ontwerpen van jongeren met autisme

Wil je ook een LOLEA ontwerper worden?

Stuur ons dan een e-mail met jouw fantastische ontwerp

mail@lolea-label.nl